Sony gillar casual

Shiki Tei

Det var inte länge sedan Sony gick ut och visade ett nytt trädgårdsspel (ny genre?) vid namn Shiki Tei. Personligen tycker jag det ser ganska mysigt och avslappnande ut. Lite som Theme park om man tar bort pengabehovet. Men nu har det kommit fram en annan titel (vars trailer verkar ha funnits på nätet ett tag) som verkar minst lika rogivande.

Aqua

Spelet går under namnet Aqua och är en remake på det smått klassiska Aquanauts holiday. Spelet verkar mest gå ut på att åka runt och upptäcka havet samt lösa pussel. Vad de pusslen kan vara har jag svårt att komma på men det blir säkert en lika avslappnande upplevelse som Shiki Tei verkar bli.

Afrika

Sist är det mer kända Afrika där man agerar photograf i Afrikas savann. just Afrika känner jag dock ingen vidare pepp på. Det verkar inte så kul och ser inte så polerat ut. Detta kan ju iof ändras när det väl släpps.

Av någon anledning så jävlas wordpress med youtubeklipp så jag länkar till sidan för filmen istället för att lägga in filmen. Om någon har en enkel lösning till varför embedkoden inte vill bli mer än just kod på sidan så säg gärna till.

Annonser

~ av Glenn på juli 2, 2008.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: